Партньори на проекта

Проектът се състои от следните партньори:

The Hive Group 🇬🇷

                                                                             

The Hive е посветен на предоставянето на обучителни услуги и консултации, покривайки нуждите на различни целеви групи по множество теми. Темите на курсовете са разработени от опитни обучители в съответствие с приоритетите на ЕС, нуждите, възникващи в мултикултурната и бързо развиваща се среда, която нашето общество преживява в общоевропейски мащаб, и винаги въз основа на текущите тенденции в образованието и иновациите. The Hive има за цел да насърчи активното участие в обществото и да подобри ученето и перспективите за кариера на участниците в курсовете.

Balkan Bridge 🇧🇬

                                                                           

Балкан Бридж е организация, която се стреми да свърже Балканските общества, постигайки взаимен растеж чрез кооперацията между тях. Организацията има за цел да трансформира Балканите в устойчива екосистема като спомогне за попълването на пропуските около професионалните обучения, нетуъркинг събития и изследователски дейности в различни области. Това ще придаде на Балканския регион образа на система с висококвалифициран човешки капитал, способна да се адаптира към нуждите на обществото, но същевременно и към глобалните тенденции. За да постигнем целите си, ние от Балкан Бридж се специализираме в предоставянето на консултантски услуги, обучения за подобряване на професионалните умения както на физически лица, така и на корпоративния бизнес.

Crs Laghi srl 🇮🇹

                                                                           

Създаден през 2017 г., Център за изследвания CRSL е сравнително млада, но изключително динамична организация, която може да се похвали с престижни акредитации: Центърът е отдел на гимназията Каролина Албасио в Кастеланца и е регистриран в Националния регистър за научни изследвания на MIUR и е сертифициран от Unioncamere като център за трансфер на технологии 4.0. CRSL работи за да насърчи предприемачески инициативи с високо иновативно съдържание за използване на резултатите от научните изследвания, също с цел разширяване на потенциала на университетската изследователска система и разработване на нови възможности за обучение.

Финансирано от Европейския съюз. Изразените възгледи и мнения обаче принадлежат изцяло на техния(ите) автор(и) и не отразяват непременно възгледите и мненията на Европейския съюз или на Европейската изпълнителна агенция за образование и култура (EACEA). За тях не носи отговорност нито Европейският съюз, нито EACEA. 2022-2-EL01-KA210-ADU-000093393

Copyright © 2023 UpSenior. All Rights Reserved

Powered by The Hive Group